Hanki tuloja omalla veneellä – esitys Venemessuilla 2016

Håkan MOhjeet

Hanki tuloja veneelläsi esitys Venemessuilla 2016

Veneen omaistaminen ja ylläpito maksavat kohtuullisen paljon. Jos olet joskus miettinyt voitko hankkia tuloja omalla veneellä, niin alla olevalla videolla on aiheesta tuhti tietopaketti jolla pääset liikkeelle. Video on kuvattu 2016 Venemessuilla. Syksyllä 2017 Trafi ja LVM ilmoittivat että hartaasti odotettu vuokravenesääntelyn muutostyö ilmeisesti tuottaa tuloksia vasta kaudelle 2019 eli näillä näkymin kaudet 2017 ja 2018 mennään kutakuinkin näillä ohjeilla.

Videolla käydään läpi kauallisten veneilypalvelujen perusteita. Aluksi käydään läpi veneilypalvelujen sääntelyä eli siis millä veneillä ja millä kippareiden osaamisella palveluja voidaan tarjota. Seuraavaksi käsitellään eri tulolajeja verottajan näjövinkkelistä eli minkälaisia vero- ja ilmoittamisseuraamuksia on erilaisista tavoista tulouttaa palveluista saadut maksut. Kolmas tärkeä asia huomioida ovat kaupalliseen toimintaan liittyvät erlaiset vakuutukset. Ja lopuksi vielä muutama käytännön ohje siitä mitä kannattaa palvelujen kehittämisessä huomioida.

Video


Esityskalvot


Jos näihin tulee merkittäviä muutoksia niin Dokk tietysti pyrkii tiedottamaan muutoksista mahdollisimman nopeasti. Paras tapa pysyä ajan tasalla mahdollisista tulevista uudistuksista on tilate Dokk uutiskirje.

[cp_modal display=”inline” id=”cp_id_96153″][/cp_modal]