Neljä ideaa merelliseen yritystapahtumaan

Håkan MNauti veneilystä

Four ideas for business events at sea

Kaipaatko vaihtelua tai uusia ideoita yrityksesi sisäisiin tapahtumiin, kokouksiin tai vieraiden kestitsemiseen. Tässä neljä ideaa merelliseen yritystapahtumaan Helsingin vesillä. Ideoita löytyy eri ryhmäkooille ja erilaisiin tarpeisiin. Kuvittelitko että veneilytapahtuma olisi kallis? Kunkin tapahtumaidean alta löydät myös vertailukelpoiset hinnat per osallistuja, siitä voit varmistaa että hintamielikuvasi on oikea! Tervetuloa yrityksen voimin nauttimaan merestä ja veneilystä.

Haasta yhteistyöyrityksesi purjehduskisaan

Two J/80 yachts moored at NJK

Onko sinulle yhteistyökumppanien tuki yritystoimintasi tärkeimpiä edellytyksiä? Jospa muistaisit heitä ja kutsuisit keskeiset kumppanisi kisaamaan ekosysteeminne purjehdusmestaruudesta?

Kisaa käydään J80-veneillä jotka pieninä ja ketterinä sopivat sekä purjehdusta pitempään harrastaneille kuin ensimmäistä kertaa veneeseen astuville. Kussakin veneessä on mukana osaava kippari joka neuvoo ja opastaa. Purjehdusvarusteet tulevat myös järjestäjiltä eli varusteista tämä kisa ei jää kiinni! Kisan lopuksi jaetaan palkinnot, saunotaan ja käydään kisan kuumimmat tilanteet läpi.

Tilaisuus sopii kaikille veneilykokemukseen katsomatta. Ja jos J80 tuntuu liikkumisen kannalta liian haastavalta, voi kisaa seurata myös rannalta.

 Kesto   Ryhmän koko  Hinta/henkilö Varaa tästä
Koko päivä 5-24 180 – 400€ Varaus

Lähde porukalla safarille Helsingin itäiseen saaristoon

VMAX home harbor

Kiinnostaako teidän firman henkilöstöä vauhti ja rento meininki? Silloin vesiskootteri – tuttavallisemmin vesijetti – on oiva peli liikkua merellä. Yli 4 hengen porulla pääsette kokeneen oppaan mukana tutustumaan vesiskootterisafarilla itäisen Helsingin ja Sipoon mielenkiintoiseen saaristoon.

2-3 tunnin safariin sisältyy ensin perehdytys vesijetin turvalliseen käsittelyyn jonka jälkeen suunnataan kohti Suomenlahden ulapoita. Ajovarusteet kuuluvat hintaan mutta mukaan kannattaa silti tuoda kuivat vaihtovaatteet ja pyyhkeen.

 Kesto   Ryhmän koko  Hinta/henkilö Varaa tästä
2-3 tuntia 4-20 100€ tai 200€ illallisen kera Varaus

Työtovereiden kanssa pienille töiden jälkeen

SKUM original table ware

Milloin kävitte työporukan kanssa viimeksi hyvin ansaitulla “iltavapaalla”? Mitäs jos vaikka lähtisitte töiden jälkeen pienelle veneristeilylle? Helsinki näyttää parhaimmalta mereltä ja näkymistä nauttii eniten klassisen kauniin moottoriveneen m/y SKUMin (rakennettu 1928!) kyydissä. Hyvällä säällä istutte mukavilla sohvilla veneen takaosassa mutta jos sää viilenee niin veneen salonki tarjoaa lämpimän vaihtoehdon.

m/y SKUMin kyytiin ovat kaikki tervetulleita ja kippari viihdyttää matkustajia sujuvasti englanniksi eli kutsukaan myös ulkomaiset kolleegat viihtymään. m/y SKUM tarjoaa kahvit mutta mukaan voi tuoda myös omat juomat eli Helsingin näkymistä voi ihailla vaikka kuohuviiniä siemaillen.

m/y SKUM hakee vieraat Helsingistä tai Länsi-Espoosta ja risteily voi päättyä vaikka jonkun rantaravintolan eteen jossa ilta voi mukavasti jatkua.

 Kesto   Ryhmän koko  Hinta/henkilö Varaa tästä
3 tuntia max 8 110€ jos osallistujia 5 Varaus

Erilainen kokous sen kaikkein tärkeimmän asiakkaan kanssa

Myrskylintu in her home harbor

Miten varmistaa ikimuistettava tapaaminen sen tärkeimmän asiakkaan kanssa? Miten olisi purjehdusretki Hai-veneellä? Tämä suomalaisin kaikista purjeveneistä jo juuri sopivan kokoinen parin hengen tapaamiselle. Kippari hoitaa purjehduksen tai opastaa osallistujat mukaan, ihan sen mukaan miten vain haluatte. Laineiden liplatus ja Helsingin maisemat virittävät kaikki osallistujat hyvään tunnelmaan jonka kruunaa ravintola Saaressa nautittu illallinen.

 Kesto   Ryhmän koko  Hinta/henkilö Varaa tästä
Ilta 2 100€ tai 200€ illallisen kera Varaus