Hinnasto kaudelle 2019

Puuveneosuuskunnan jäsenmaksuilla ja vuosimaksuilla kustannetaan veneiden hankkiminen, varustelu, vuosihuolto, mahdolliset korjaukset, laituripaikka, vakuutukset ja talvitelakointi.

Puuveneosuuskunnan maksut koostuvat kertaluontoisesta jäsenmaksusta (joka on samalla myös osuuskunnan osuusmaksu) ja vuosittain maksettavasta vuosimaksusta (tätä voi ajatella veneiden käyttövastikkeena). Jäsenmaksu maksetaan kerran osuuskuntaan liityttäessä ja sen suuruus on 50€. Jäsenmaksun maksaneet pääsevät osallistumaan osuuskunnan vuosikokouksiin, mutta osuuskunnan veneiden käyttämiseen tarvitaan sen lisäksi vielä vuosimaksu.

Vuosimaksun maksaminen takaa sinulle tietyn määrä veneen tai veneiden käyttöpäiviä, kaudelle 2019 tämä on 10 päivää (4 viikonloppupäivää ja 6 arkipäivää). Näistä käyttöpäivistä siis et maksa mitään lisämaksua.

Vuosimaksu kattaa yhden kalenterivuoden, kuten sen nimikin kertoo. Puuveneosuuskunnassa ei ole mitään sitoutumispakkoa eli voit koska tahansa päättää, että seuraavana vuotena et enää maksa vuosimaksua.

Helpoiten liityt Puuveneosuuskunnan jäseneksi maksamalla osuuskunnan jäsenmaksun Dokk-verkkokaupassa: dokk.fi/../puuveneosuuskunta-jasenmaksu/ 

Jäsenmaksu ja vuosimaksu

 Jäsenyysvuosi  1  2…
Jäsenmaksu 50€ 0€
Vuosimaksu 1850€ 1900€
Yhteensä 1900€ 1900€

Lisäpäivät

Vuosimaksun maksanut jäsen voi käytettyään ilmaiset käyttöpäivät helposti varata lisää veneen käyttöpäiviä osuuskunnan jäsensivujen varauskalenterista erittäin edulliseen jäsenhintaan.


 Arkipäivä  Viikonloppu
10€/tunti 135€/päivä

Muut maksut

Veneen käyttöopastus sisältyy ensimmäisen kauden vuosimaksuun.

Puuveneosuuskunnan veneet on varustettu katsastusvarustein. Veneilyturvallisuuden takia haluamme, että kaikilla osuuskunnan veneiden käyttäjillä on sellaiset veneilyliivit, jotka sopivat heille parhaiten. Siksi osuuskunnan jäsenillä tulee olla omat veneilyliivit. Veneestä löytyy myös muutamat lisäliivit esimerkiksi vieraille. Osuuskunnan kautta on mahdollisuus hankkia hyvälaatuiset veneilyliivit järkihintaan, mikäli sinulla ei vielä ole omia liivejä.

Erillisen kipparikoulutuksen ja muiden tapahtuminen hinnat tarkennetaan myöhemmin.

Hinnat päivitetty 1.5.2019. Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.

Suomen Puuveneosuuskunta

Y-tunnus: 2995649-5
info@puuveneosuuskunta.fi

Yhteistyössä:

Dokk Suomen Puuveneilijät ry