Hinnasto

Puuveneosuuskunnan jäsenten maksuilla hankitaan osuuskunnan veneet ja niiden varusteet sekä kustannetaan veneiden vuosihuolto, laituripaikat, vakuutukset, talvisäilytys ja mahdollisesti tarvittavat veneiden korjaukset.

Kauden 2020 vuosimaksu on vain 600€ ja tähän maksuun sisältyy rajoittamaton määrä purjehduspäiviä kaudelle 2019. 

Jos maksat vuosimaksun ennen kauden alkua, voit etukäteen varata 2 viikonloppua ja 6 arkipäivää. Osuuskunta pyrkii parhaan mukaan kokoamaan aikataulun jossa kaikkien toiveet täyttyvät.

Kauden aikana voit varata osuuskunnan veneitä vapaasti, kuitenkin niin että varaus on mahdollista vain viikko etukäteen.

Osuuskunnan maksut koostuvat kertaluonteisesta osuuskunnan jäsenmaksusta ja vuosittaisesta vuosimaksusta. 50€ suuruinen jäsenmaksu maksetaan vain kerran osuuskuntaan liityttäessä. Osuuskunnan jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun, voivat osallistua osuuskunnan vuosikokoukseen ja siten osallistua osuuskunnan asioista päättämiseen. Osuuskunnan veneiden käyttäminen edellyttää osuuskunnan vuosimaksun maksamista.

Käytännön perehdytys osuuskunnan veneisiin sisältyy ensimmäisen vuoden vuosimaksuun.

Osuuskunnan vuosimaksun maksaminen antaa sinulle käyttöoikeuden osuuskunnan veneisiin osuuskunnan sääntöjen ja tämän hinnaston mukaisesti. Osuuskunnassa ei ole pitempiaikaista sitoutumispakkoa. Halutessasi voit erota osuuskunnasta ilman mitään velvoitteita tai sanktioita vain lopettamalla vuosimaksun maksamisen. Osuuskunta ei palauta jo maksettua vuosimaksua.

Helpoin tapa liittyä Suomen Puuveneosuuskuntaan on maksaa osuuskunnan jäsenmaksu Dokk-verkkokaupassa.

Osuuskunnan veneet on varustettu katsastusvarustein. Veneilyturvallisuuden varmistamiseksi kaikilla osuuskunnan jäsenillä ja heidän miehistöjensä jäsenillä tulee olla omat sopivat ja mukavat veneily- tai pelastusliivit. Mikäli sinulla tai miehistölläsi ei ole omia liivejä, osuuskunnan kautta voit hankkia hyvälaatuiset liivit kohtuuhintaan. Osuuskunnan veneissä on muutama ylimääräinen pelastusliivi vieraita varten.

Erillisen kipparikoulutuksen ja muiden veneilytapahtumien hinnat julkaistaan erikseen.

Kauden 2021 hinnasto julkaistaan myöhemmin.

Suomen Puuveneosuuskunta

Y-tunnus: 2995649-5
[email protected]

Yhteistyössä:

Dokk Suomen Puuveneilijät ry Miilu Boats