Puuveneosuuskunta J10

NAUTI PURJEHDUKSESTA HELSINGIN EDUSTALLA PUUVENEOSUUSKUNNAN VENEELLÄ

Tervetuloa tutustumaan Puuveneosuuskunnan päiväpursi Refanutiin torstaina 15.8. klo 18-20 Helsingin Kaivopuiston Kompassitorille. Saat kuulla Puuveneosuuskunnan toiminnasta ja pääset mukaan lyhyelle koepurjehdukselle Refanutilla!

Suomen Puuveneosuuskunnan klassinen päiväpursi on helposti purjehdittava Långedragsjulle J10 “Refanut”. Kotisatamastamme Helsingissä Kaivopuiston edustalla lähdet perheesi tai ystäviesi kanssa helposti vaikka Suomenlinnaan, Pihlajasaaren uimarannalle tai Vallisaarta tutkimaan. Sähköperämoottori on helppo satama-ajossa.

Puuveneosuuskunnan loppukauden 2019 vuosimaksu on nyt vain 300€ ja siihen kuuluu rajoittamaton määrä purjehduspäiviä, jotka voit varata jäsensivujen kalenterista. Sinä nautit veneilystä ja me hoidamme vuosimaksuilla veneen kunnossapidon, varustelun, venepaikan, vakuutukset ja talvitelakoinnin. Vuosimaksuun sisältyy myös Suomen Puuveneilijöiden jäsenyys ja jäsenlehti.

Saat meiltä perehdytyksen veneeseen ja tarvittaessa opastamme sinua eteenpäin yhteistyössä purjehduskoulukumppanimme kanssa. Tarvitset vain aurinkolasit ja hyvää mieltä, me autamme tarvittaessa eväskorin varaamisessa.

Refanutin on veistänyt vuonna 2015 Kotkan Puuvenekeskuksessa toimiva veneveistämö Miilu-boats. 5,30-metrisen kaunottaren noteerasi tuolloin myös brittiläinen Classic Boat Awards.

Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10

Kiinnostaako sinua moottoriveneily?

Puuveneosuuskunnan jäsenmäärän kasvaessa hankimme lisää veneitä jäsentemme käyttöön. Seuraavaksi veneeksi olemme etsimässä hyväkuntoista mahonkista tuulilasivenettä pääkaupunkiseudulle. Vuosimaksun maksaneet jäsenet voivat käyttää kaikkia osuuskunnan veneitä. Jos olet kiinnostunut moottoriveneestä, voit ilmoittautua jonoon alla.