Puuveneosuuskunta J10

NAUTI PURJEHDUKSESTA HELSINGIN EDUSTALLA PUUVENEOSUUSKUNNAN VENEELLÄ

Tervetuloa tutustumaan Puuveneosuuskunnan toimintaan Venemessuille 7-16.2.2020. Olemme paikalla lauantaisin ja sunnuntaisin. 

Suomen Puuveneosuuskunnan klassinen päiväpursi on helposti purjehdittava Långedragsjulle J10 “Refanut”. Kotisatamastamme Helsingissä Kaivopuiston edustalla lähdet perheesi tai ystäviesi kanssa helposti vaikka Suomenlinnaan, Pihlajasaaren uimarannalle tai Vallisaarta tutkimaan. Sähköperämoottori on helppo satama-ajossa.

Puuveneosuuskunnan vuosimaksu kaudelle 2020 on vain 600€ ja siihen kuuluu rajoittamaton määrä purjehduspäiviä, jotka voit varata jäsensivujen kalenterista. Kun liityt mukaan ennen kauden alkua voit lisäksi ennakkovarata 2 viikonloppua sekä 6 arkipäivää. Muut käyttöpäivät voi varata viikkoa ennen haluttua aikaa.

Sinä nautit veneilystä ja me hoidamme vuosimaksuilla veneen kunnossapidon, varustelun, venepaikan, vakuutukset ja talvitelakoinnin. Vuosimaksuun sisältyy myös Suomen Puuveneilijöiden jäsenyys ja jäsenlehti.

Saat meiltä perehdytyksen veneeseen ja tarvittaessa opastamme sinua eteenpäin yhteistyössä purjehduskoulukumppanimme kanssa. Tarvitset vain aurinkolasit ja hyvää mieltä, me autamme tarvittaessa eväskorin varaamisessa.

Refanutin on veistänyt vuonna 2015 Kotkan Puuvenekeskuksessa toimiva veneveistämö Miilu-boats. 5,30-metrisen kaunottaren noteerasi tuolloin myös brittiläinen Classic Boat Awards.

  • s/y Refanut
    Uusi

    Puuveneosuuskunnan vuosijäsenyys

    600,00  Lisää ostoskoriin
    Myyjä: Puuveneosuuskunta

Helpoiten liityt mukaan maksamalla Puuveneosuuskunnan vuosimaksun yllä. Voit myös jättää yhteystietosi alla niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää!

Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10

Kiinnostaako sinua moottoriveneily?

Puuveneosuuskunnan jäsenmäärän kasvaessa hankimme lisää veneitä jäsentemme käyttöön. Seuraavaksi veneeksi olemme etsimässä hyväkuntoista mahonkista tuulilasivenettä pääkaupunkiseudulle. Vuosimaksun maksaneet jäsenet voivat käyttää kaikkia osuuskunnan veneitä. Jos olet kiinnostunut moottoriveneestä, voit ilmoittautua jonoon alla.