Puuveneosuuskunta J10

NAUTI PURJEHDUKSESTA HELSINGIN EDUSTALLA PUUVENEOSUUSKUNNAN VENEELLÄ

Suomen Puuveneosuuskunnan klassinen päiväpursi on helposti purjehdittava Långedragsjulle J10 “Refanut”. Kotisatamastamme Helsingissä Kaivopuiston edustalla lähdet perheesi tai ystäviesi kanssa helposti vaikka Suomenlinnaan, Pihlajasaaren uimarannalle tai Vallisaarta tutkimaan. Sähköperämoottori on helppo satama-ajossa.

Puuveneosuuskunnan vuosimaksuun 1900€ kuuluu 10 purjehduspäivää (4 viikonloppupäivää ja 6 arkea); lisäpäiviä varaat jäsensivujen kalenterista. Sinä nautit veneilystä ja me hoidamme vuosimaksuilla veneen kunnossapidon, varustelun, venepaikan, vakuutukset ja talvitelakoinnin. Vuosimaksuun sisältyy myös Suomen Puuveneilijöiden jäsenyys ja jäsenlehti.

Saat meiltä perehdytyksen veneeseen ja tarvittaessa opastamme sinua eteenpäin yhteistyössä purjehduskoulukumppanimme kanssa. Tarvitset vain aurinkolasit ja hyvää mieltä, me autamme tarvittaessa eväskorin varaamisessa.

Refanutin on veistänyt vuoden 1941 piirustusten pohjalta kotkalainen Miilu-boats v. 2015. 5,30-metrisen kaunottaren noteerasi tuolloin myös Classic Boat Awards.

P.S. Löydät Puuveneosuuskunnan ja Refanutin myös
Kotkan Puuvenemessuilta 24.–27.7.2019.

Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10

Kiinnostaako sinua moottoriveneily?

Puuveneosuuskunnan jäsenmäärän kasvaessa hankimme lisää veneitä jäsentemme käyttöön. Seuraavaksi veneeksi olemme etsimässä hyväkuntoista mahonkista tuulilasivenettä pääkaupunkiseudulle. Vuosimaksun maksaneet jäsenet voivat käyttää kaikkia osuuskunnan veneitä. Jos olet kiinnostunut moottoriveneestä, voit ilmoittautua jonoon alla.