Puuveneosuuskunta J10

NAUTI PURJEHDUKSESTA HELSINGIN EDUSTALLA PUUVENEOSUUSKUNNAN VENEELLÄ

Sinä veneilet, me huolehdimme!


Suomen Puuveneosuuskunnan klassinen päiväpursi on helposti purjehdittava Långedragsjulle J10 “Refanut”. Kotisatamastamme Helsingissä josta lähdet perheesi tai ystäviesi kanssa helposti vaikka Suomenlinnaan museoon, Pihlajasaaren uimarannalle tai Vallisaarta tutkimaan. Oheisesta kartas löydät helposti parhaat Helsingin edustan veneilykohteet.

Purjehtiminen s/y Refanutilla on helppoa ja kevyttä. Jopa pienet lapset voivat huoletta osallistua purjehdukseen eli vene on mitä parhain silloin kun lapsiperhe haluaa koko perhen voimin opetulla purjehdusta. Kun tuulo loppuu, pääset hiljaisella ja ekologisella sähkömoottorilla tapaksin kotisatamaan. Sähköperämoottori on myös helppo satama-ajossa.

Puuveneosuuskunnan vuosimaksu kaudelle 2020 on vain 600€ ja siihen kuuluu rajoittamaton määrä purjehduspäiviä, jotka voit varata jäsensivujen kalenterista. Kun liityt mukaan ennen kauden alkua voit lisäksi ennakkovarata 2 viikonloppua sekä 6 arkipäivää. Muut käyttöpäivät voi varata viikkoa ennen haluttua aikaa.

Sinä nautit veneilystä ja me hoidamme vuosimaksuilla veneen kunnossapidon, varustelun, venepaikan, vakuutukset ja talvitelakoinnin. Vuosimaksuun sisältyy myös Suomen Puuveneilijöiden jäsenyys ja jäsenlehti. 

Saat meiltä perehdytyksen veneeseen ja tarvittaessa opastamme sinua eteenpäin yhteistyössä purjehduskoulukumppanimme kanssa. Tarvitset vain aurinkolasit ja hyvää mieltä, me autamme tarvittaessa eväskorin varaamisessa.

Refanutin on veistänyt vuonna 2015 Kotkan Puuvenekeskuksessa toimiva veneveistämö Miilu-boats. 5,30-metrisen kaunottaren noteerasi tuolloin myös brittiläinen Classic Boat Awards.

Filter by

Haluatko kuulla lisää vai onko sinulla kysymyksiä? Jättää alla yhteystietosi alla niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää!

Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10
Puuveneosuuskunta J10

Kiinnostaako sinua moottoriveneily?

Puuveneosuuskunnan jäsenmäärän kasvaessa hankimme lisää veneitä jäsentemme käyttöön. Seuraavaksi veneeksi olemme etsimässä hyväkuntoista mahonkista tuulilasivenettä pääkaupunkiseudulle. Vuosimaksun maksaneet jäsenet voivat käyttää kaikkia osuuskunnan veneitä. Jos olet kiinnostunut moottoriveneestä, voit ilmoittautua jonoon alla.


UUTUUS: Puuveneaiheiset veneilyvaatteet!

Puuveneosuuskunta tuo markkinoille ekologiset, puuveneaiheiset PureWaste T-paidat. Jos sinulla on oma Hai- tai Kansanvene, voit teetättää paidan oman veneesi kuvalla. Ekan paidan hintaan lisätään silloin 50€ oman veneesi kuvan piirtämisestä. Suomen Puuveneilijöiden jäsenet voivat myös tilata seuran logolla olevan paidan.