Vinkkejä veneilypalvelujen kehittämiseen

Håkan MOhjeet

Miten suunnittelen houkuttelevan veneilypalvelun?

Jos sinua kiinnostaa tulojen hankkiminen omalla veneelläsi niin tästä jutusta saat vinkkejä veneilypalvelujen kehittämiseen. Jos vielä pähkäilet sitä, sopiiko veneesi kaupalliseen käyttöön ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon niin suosittelen että katsot ensin tässä jutussa olevan videon: dokk.fi/hanki-tuloja-omalla-veneella, siitä selviää veneilypalveluihin liittyvän sääntelyn perusteet. Lisäksi siinä käsitellään myös tarpeellisia vakuutuksia ja mitä eri tulonhankkimismuotoja voi käyttää.

Alla olevasta videossa käyn sitten läpi hieman veneilypalvelujen kehittämiseen liittyviä näkökohtia lähinnä matkailupalvelujen näkökulmasta. Videossa käydään läpi mistä osista palvelun voi koostaa, miten palvelua kannattaa webissä esitellä ja lopuksi vielä käsitellään hinnoitteluun liittyviä kysymyksiä.

Video

Esitysmateriaalit

Esimerkkipalveluja liittyen videolla esitettyihin näkemyksiin.

Esityksessä käytetty esimerkkipalvelu.

Charterpurjehdus jossa monipuolinen hinnoittelu.

Illallinen erikseen myytävänä palveluna.


Jos kiinnostuit omien palvelujen kehittämisestä ja myymisestä, löydät tietoa Dokkin kautta myymisestä täältä: dokk.fi/aloita-myynti-dokkissa. Ensimmäinen askel kohti omien palvelujen myynti on luoda omat käyttäjätunnukset Dokkin täällä: dokk.fi/rekisteroidy-palveluntarjoajaksi. Tervetuloa mukaan!

[cp_modal display=”inline” id=”cp_id_96153″][/cp_modal]