Vuokraa Hanse 345 purjevene viikoksi

Myyjä: Seatime

Alkaen: 2600,00  - 1300€

Hanse 345 (Seatime I) on tilava ja nopea purjevene, joka sopii erinomaisesti perheelle, jopa kolmelle pariskunnalle tai pienelle porukalle. Veneessä on 3 hyttiä, tilava pentteri, vesivessa sekä runsaasti säilytystilaa. Vene on täydellisesti varustettu viikon purjehdusta varten, tuot vain itsesi sekä ruoat ja juomat.

Veneen vuokraaminen Turusta on helppoa. Turku on hyvien yhteyksien päässä, mutta lähes heti köysien irrotuksen jälkeen olet jo Saaristomerellä purjehtimassa. Lähellä ovat niin Nauvon vierassatama, Seilin tarunhohtoinen saari tai vaikka Naantali ja Muumimaailma. Turussa on myös helppo hoitaa veneen bunkraus, läheltä löytyvät Turun tori, Kauppahalli tai vaikka Stockmannin herkkuosasto. Ja jos joku varuste unohtui kotiin, löytyy se varmasti Turun laajasta liikevalikoimasta.

Vaihtopäivä: sunnuntai

HUOM: Kalenterissa näkyvät vapaat lähtöpäivät (merkitty vihreällä).

  • Lisävarusteet

    • 150 €

Ohjeita asiakkaille

Vaihtopäivä on sunnuntai, lähtöaika Turusta on 16:00, palautus kotisatamaan viimeistään kello 12.

Veneen kotisatama on Turun Vierasvenesatama (Auraport). Satama löytyy alla olevasta kartasta.

Aivan veneen läheisyydestä Läntiseltä Rantakadulta löytyy tarvittaessa pysäköintipaikkoja.

Takuumaksu.

Veneen takuumaksu on 1500€. Takuumaksu maksetaan Seatimen tilille vähintään 7 päivää ennen varauksen alkua ja palautetaan veneen palautuksen jälkeen. Katso tarkemmat tiedot vuokraehdoista.

Vuokraehdot

Huom: Seatime vuokraveneiden osalta ei noudateta Dokk vakioehtoja vaan Seatimen omia vuokraehtoja. Tutustu ehtoihin tarkemmin täällä. Huomaa: Ehdoista poiketen, Dokkin kautta tilattaessa koko hinta maksetaan varauksen yhteydessä.

Tietoja veneestä

Vene on täydellisesti varustettu, ainoa mitä sinun tarvitsee tuoda ovat henkilökohtaiset varusteesi sekä ruoat.


Hanse 345 layout

Tekniset tiedot:

Pituus 10.40 m | 34 jalkaa
Leveys 3.50 m
Syväys 1.87 m
Paino Noin 6.2 t
Kone 27 hv