Vuokraa Hanse 385 purjevene viikoksi

Myyjä: Seatime

Alkaen: 3100,00  - 1450€

Hanse 385 (Seatime II) on tilava ja nopea purjevene, joka sopii erinomaisesti kokeneelle purjehtijalle, joka nauttii nopeasta veneestä. Vene on kuitenkin jo pienen miehistön helposti purjehdittavissa, koska veneessä on itseskuuttaava fokka ja kaikki veneen hallintaan tarvittavat köydet tulevat istumalaatikkoon kipparin ulottuville.

Veneessä on 3 erillistä hyttiä eli mukaan mahtuu isompikin perhe tai porukka. Veneestä löytyy myös tilava pentteri, vesivessa sekä runsaasti säilytystilaa. Täydellisesti varustettu vene löytyy Turun keskustasta, tuot vain itsesi, henkilökohtaiset varusteesi sekä ruoat ja juomat.

Veneen vuokraaminen Turusta on helppoa. Turku on hyvien yhteyksien päässä, mutta lähes heti köysien irrotuksen jälkeen olet jo Saaristomerellä purjehtimassa. Lähellä ovat niin Nauvon vierassatama, Seilin tarunhohtoinen saari tai vaikka Naantali ja Muumimaailma. Turussa on myös helppo hoitaa veneen bunkraus, läheltä löytyvät Turun tori, Kauppahalli tai vaikka Stockmannin herkkuosasto. Ja jos joku varuste unohtui kotiin, löytyy se varmasti Turun laajasta liikevalikoimasta.

Vaihtopäivä: sunnuntai.

HUOM: Kalenteri näyttää vapaat lähtöpäivät (merkitty vihreällä).

  • Lisävarusteet

    • 150 €

Ohjeita asiakkaille

Vaihtopäivä on sunnuntai, lähtöaika Turusta on 16:00, palautus kotisatamaan viimeistään kello 12.

Veneen kotisatama on Turun Vierasvenesatama (Auraport). Satama löytyy alla olevasta kartasta.

Aivan veneen läheisyydestä Läntiseltä Rantakadulta löytyy tarvittaessa pysäköintipaikkoja.

Takuumaksu.

Veneen takuumaksu on 1500€. Takuumaksu maksetaan Seatimen tilille vähintään 7 päivää ennen varauksen alkua ja palautetaan veneen palautuksen jälkeen. Katso tarkemmat tiedot vuokraehdoista.

Vuokraehdot

Huom: Seatime vuokraveneiden osalta ei noudateta Dokk vakioehtoja vaan Seatimen omia vuokraehtoja. Tutustu ehtoihin tarkemmin täällä. Huomaa: Ehdoista poiketen, Dokkin kautta tilattaessa koko hinta maksetaan varauksen yhteydessä.

Tietoja veneestä

Kun purjehdit Hanse 385-veneellä voit nauttia täysin rinnoin sekä purjehdusksesta että satamaelämästä!

Hanse 385 Seatime II
Hanse 385 Seatime II satamassa
Hanse 385 Seatime II Saaristomerellä
Hanse 385 Seatime II vierassatamassa

Hanse 345 layout

Tekniset tiedot:

Pituus 11.40 m | 37 jalkaa
Leveys 3.88 m
Syväys 1.99 m
Paino Noin 7.6 t
Kone 40 hv