Helsingin saaristokierros RIB-veneellä

Myyjä: FinRIB

Alkaen: 455,00 

Tutustu Helsingin saaristoon tunnissa! Nopealla RIB-veneellä tunnissa ehtii nähdä jo todella paljon.

Voimme hakea sinut valitsemastasi paikasta, kirjoita haluamasi lähtöpaikka tilaukseen.

Myös muut kuin sightseeing-tyyppiset kuljetukset järjestyvät taksiveneajatuksella, 1-12 matkustajaa.

  • Enintään 12 matkustajaa

    Jos eri kuin lähtösatama

    Pyrimme täyttämään reittitoivomukset aikataulun ja sään salliessa. Huomaa että Helsingin vesillä on paljon nopeusrajoituksia jotka saattavat vaikuttaa reittiin.

Lähtöpaikaksi sopii mikä tahansa laituri Helsingissä ja Espoossa sekä Sipoon&Porvoon suunnalla. Luonnonsatamat ovat myös mahdollisia, mutta tämä vaatii hieman enemmän ennakkosuunnittelua. Mainitse haluamasi lähtösatama tilauksen yhteydessä.
Kaikille matkustajille löytyy veneestä automaattipelastusliivit ja suojalasit viimaa vastaan. Lisäksi mukana on sadeviitat sadekuuron varalta. Omat tuulen- ja vedenpitävät vaatteet on syytä ottaa mukaan. Ainoastaan heinä-elokuun helteillä pärjää pelkissä kesävaatteissa.

Tietoja veneestä

Valiant DR 750 on 8 metriä pitkä ja 2,9 m leveä, erityisen vakaa vene. Venettä kuljettaa kaksi 150 hp Mercury perämoottoria ja niillä 1,5 tonnin vene saavuttaa helposti mukavan 50-60km/h (25-35 solmua) matkanopeuden täydellä matkustajamäärällä. Huippunopeus on matkustajamäärästä riippuen 80-90km/h (45-50 solmua).
Parhaat istuinpaikat ovat ponttonin reunalla. Keulaan mahtuu perinteisemmille istuimille 3 henkilöä, ja takaosan satulapenkeille kaksi
Vene on rekisteröity 22 henkilölle, mutta vuokravenemääräysten alaisessa liikenteessä maksimi on 12 matkustajaa + miehistö.