Juhlat ja majoitus katamaraanilla

Myyjä: Mad Cats

Alkaen: 860,00  risteilyn yhteydessä 645€, etusi 25%

Varaa tapahtumallesi vähän erilainen juhlatila, Katajanokan satamasta.

Katamaraanin suuret tilat mahdollistavat asiakastilaisuuden, kokouksen tai esimerkiksi kaveriporukan bileillan. Veneessä voi yöpyä mukavasti kahdeksan vierasta parivuoteissa, hotellitason lakanoissa. Veneestä löytyy astiat usealle ruokalajille ja tilava keittiö mahdollistaa ruuan säilytyksen ja valmistamisen. 

Risteilyn yhteydessä -25% eli 645€, varaus alkaa 17:00 ja päättyy 11:00. Siivousmaksu 50€.

Varauksen yhteydessä ei vielä peritä maksua, maksu suoritetaan vasta kun varaus on hyväksytty.

 

  • Siivous

    • 50 €

    Lisätietoja

Tietoa asiakkaille

s/y Paradisen kotisatama on Helsingissä, Katajanokan pohjoisrannassa. Paikalle löytää kun laittaa navigaattoriin osoitteeksi Kanavaranta 7 tai 5, riippuen hieman karttapalvelusta.

Juhlat/tapahtuma katamaraanilla

Veneeltä löytyy äänentoisto – voit soittaa omaa musiikkiasi. Lakanat ja pyyhkeet sisältyvät majoitukseen. Veneessä on yksi tavallinen suihku ja sataman suihku- ja saunatiloissa on miellyttävät suihkut. Voitte tuoda veneelle omat virvokkeet ja eväät. Veneellä tulee käyttää vaaleapohjaisia, puhtaita kenkiä tai veneeltä löytyviä tossuja. Veneessä on lämmitys ja ilmastointi.

Tietoa veneestä

s/y Paradise on Lagoon 440 mallinen katamaraani eli kaksirunkoinen vene. Rakenteensa ansiosta vene on erittäin vakaa ja sopii siksi erinomaisesti erilaisten merellisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tilavasta keskisalongista on hienoa ihailla aavaa merta tai tummenevaa Helsingin iltaa. Yöpymistä varten veneessä on 4 hyttiä parivuoteilla.

Lagoon 440 layout

Teknisiä tietoja

Pituus: 13,6 m
Leveys: 7,7 m
Purjepinta-ala: 116 m2
Kajuuttoja: 4
Vieraita: 12