Merellinen Helsinki katamaraanilla

by Mad Cats

Alkaen: 600,00  /2h risteily, ylittävät tunnit 250 € / h

Katamaraanimme Paradise toivottaa sinut tervetulleeksi risteilylle. Varaa aluksemme ja tutustu Helsinkiin – mereltä! Retkelle mahtuu mukaan 12 vierasta kapteenin ja vieraiden hyvinvoinnista huolehtivan laivaisännän lisäksi.

Katamaraanin suuret tilat mahdollistavat asiakastilaisuuden, kokouksen tai vaikka kaveriporukan bileristeilyn. Veneessä voi yöpyä mukavasti kahdeksan vierasta parivuoteissa, jos haluatte jatkaa iltaa Katajanokan vierasvenesatamassa risteilyn jälkeen.

Suunnittelemme risteilyn reitin ja  ohjelman aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi Kauppatori, Kaivopuisto ja Suomenlinna ehditään kiertämään tällä risteilyllä. Voit osallistua purjehdukseen ja veneen ohjaamiseen tai vain nauttia ohitse lipuvista maisemista.

Voit kysyä tarjousta myös omalle risteilyllesi. Mahdollisia matkoja ovat esimerkiksi menopaluu Tallinnaan, retki Naissaareen tai kuljetus tunnelmalliseen Porvooseen.

Tietoa asiakkaille

s/y Paradisen kotisatama on Helsingissä, Katajanokan pohjoisrannassa. Paikalle löytää kun laittaa navigaattoriin osoitteeksi Kanavaranta 7 tai 5, riippuen hieman karttapalvelusta.

Mitä mukaan

Tarjoamme aina kahvin/teen. Veneen sisätilat ovat lämmitetyt ja tarvittaessa voit kääriytyä villaiseen vilttiin. Huomioi silti säätila pukeutumisessasi. Parhaat kengät veneelle ovat puhtaat, tasa- ja vaaleapohjaiset, mutta eivät välttämättämät, veneellä on tarjolla useampi pari tossuja. Meri heijastaa tehokkasti aurinkoa, oma aurinkorasva on suositeltava.

Tietoa veneestä

s/y Paradise on Lagoon 440 mallinen katamaraani eli kaksirunkoinen vene. Rakenteensa ansiosta vene on erittäin vakaa ja sopii siksi erinomaisesti erilaisten merellisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tilavasta keskisalongista on hienoa ihailla aavaa merta tai tummenevaa Helsingin iltaa. Yöpymistä varten veneessä on 4 tupla-kajuuttaa.

Lagoon 440 layout

Teknisiä tietoja

Pituus: 13,6 m
Leveys: 7,7 m
Purjepinta-ala: 116 m2
Kajuuttoja: 4
Vieraita: 12