Päiväpurjehdus Helsingissä

by Southern Ocean Co.

Alkaen: 1150,00  /alkaen

Helsinkiä ei turhaan kutsuta Itämeren tyttäreksi, kaupunki on ainutlaatuinen kokemus saarineen ja kauniine rantoineen.  .Mereltä kaupunki avautuu aivan eri tavalla, raikas ulkoilma poistaa arjen stressiä ja virkistää purjehtijoita.

Tule kanssamme päiväretkelle ystävien tai työtovereiden kanssa, vietä päivä merellä kaukana rutiineista ja rauhoita mieltäsi. s/ y Eiran kotisatama sijaitsee keskellä Helsinkiä Valkosaaressa ja tarjoaa parhaan mahdollisen lähtö- ja paluusataman retkelle. Tämä merellinen keidas on täynnä purjehdushistoriaa ja luo täydelliset puitteet onnistuneelle tapahtumalle. Eiran päällikkö voi opastaa ja kertoa saaren noin 150-vuotisesta historiasta, arkkitehtuurista ja taiteesta.

Saaren oma ravintola, NJK Valkosaari, tarjoaa myös yhden Helsingin hienoimmista ruokailukokemuksista. Mikä voisi olla parempi tapa päättää päivä merellä kuin illallinen paikassa jossa pohjoismaiden kuninkaalliset sekä muut arvohenkilöt ovat nauttineet vieraanvaraisuutta jo toista vuosisataa? Ravintola tarjoaa myös tilat kokouksiin ennen tai jälkeen purjehduksen. Myös sauna löytyy. Ole hyvä ja lähetä meille toivomuslistasi! Purjehduksen aikana miehistön jäsenet opastavat osallistujia purjehtimisen saloihin ja vastaavat mielellään veneen käsittelyä ja navigointia koskeviin kysymyksiin.

Swan 51 on loistava esimerkki suomalaisesta veneenrakennustaidosta. Eira on purjehtinut yli kaksikymmentä kertaa Atlantin yli ja nähnyt miehistöjä kaikkialta maailmasta! Järjestämme myös polttareita, häitä ja muita tapahtumia.

Risteilyn kesto on joko 4 tuntia (puoli päivää) tai 8 tuntia (koko päivä). Illallinen ja sauna Valkosaaressa eivät sisälly hintaan.

 • *Osallistujien lukumäärä

  Kevyttä purtavaa.

  Esim voileivät tms.,  20€ per henkilö.

  • 20 €

  Kerro meille mitä toivoisit purjehdukseltasi

  s/y Eira auttaa mielellään purjehdukseen liittyvien lisäpalvelujen varaamisessa. Alla voit esitää toiveesi koskien järjestelyjä ennen ja jälkeen purjehduksen sekä myös purjehduksen aikana. Valkosaaren palvelut (ravintoja ja sauna) maksetaan erikseen paikan päällä eivätkä sisälly perushintaan. Tarkemmat hintatiedot löytyvät täältä.

Information for participants

Come out sailing with our Swan 51 yacht around the scenic Helsinki waters.

Lähtö

Helsinki, NJK Valkosaari. Lautta-aikataulu täältä.

Paluu

Helsinki, NJK Valkosaari


Henkilökohtaiset varusteet

Pukeutuminen sään mukaan (Eiralla on sadevaatteet)

Päähine ja aurinkolasit

Purjehduskäsineet

Tietoa veneestä: s/y Eira

Eira on 51 jalkainen, klassikko purjevene. Vene on rakennettu Nautorilla Pietarsaaressa Finland. Veneen on suunnitellut German Frers and hänet on laskettu vesille 1981.

Pituus 15.62m
Leveys 4.49m
Syväys 2.70m
Paino 18,000 kg
Polttoaine 384l
Vesi 700l
Moottori Perkins 82 hv
Swan 51 pohjapiirustus
Swan 51 Eira interior

Salonki/ruokailutila

Swan 61 Eira interior

Peräkajuutta