Purjehduspäivä ryhmälle – Helsinki

Myyjä: NJK

Alkaen: 2300,00  alkaen/koko ryhmältä

Koe porukalla hieno purjehduspäivä Helsingin saaristossa!

NJK pursiseuralla on 7 kappaletta J/80 purjevenettä joilla isompikin ryhmä voi viettää reippaan purjehduspäivän joka kilpaillen tai purjehdusta harjoitellen.

J/80 on pieni ja ketterä kilpavene joka sopii sekä aloittelevalle kuin myös kokeneella veneilijälle. Kussakin veneessä on mukana kokenut kippari sekä 3 osallistujaa. Kipparin johdolla voidaan joko harjoitella purjehdusta tai kisata leikkimieliset purjehduskisat.

Ryhmä purjehtii harjoitteluun ja kilpailemiseen sopivalla alueella Koivusaaren edustalla. Purjehduksen jälkeen jaetaan palkinnot, minkä jälkeen on mahdollista saunoa NJK:n kerhotiloissa Koivusaaressa.

Pakettiin sisältyy: venevuokrat & kipparit, purjehduksen opetus ja/tai kisajärjestelyt, liivit, purjehdustakit ja -housut, käsineet & lippikset, kahvit + suolainen tai makea kahvileipä, juomavedet veneisiin, kokoustilojen käytön ja saunomismahdollisuus (sis. pyyhkeet). Tapahtuman kokonaiskesto noin 5 tuntia (välillä 11-17).

Kesäkuun tapahtumat Koivusaaressa, elo/syyskuun tapahtumat Valkosaaressa (Helsingin keskusta).

 

 

 • *Ryhmän koko, henkilöä

  • 2300 €
  • 2800 €
  • 3300 €
  • 3800 €
  • 4300 €

  Erityistoiveet

Ohjeita osallistujille

Suodata

Mistä löytyy: Kesäkussa veneet löytyvät NJK kotisatamasta joka sijaitsee Koivusaaressa, Helsingin ja Espoon rajalla. Elo/syyskussa veneet sijaitsevat Valkosaaressa, ihan Helsingin keskustassa. Katso tarkempi sijainti yllä olevasta kartasta.

Kenelle sopii: J/80 vene sopii kaiken ikäisille veneilijöille. Veneen käsittely ei vaadi voimia tai kovaa kuntoa. Jos ryhmässä on henkilöitä joilla on liikkuntarajoitteita, kannattaa asiasta keskustella etukäteen järjestjien kanssa.

Henkilökohtaiset varusteet: NJK vastaa purjehdusvaatteista, käsineistä sekä pelastusliiveistä. Omat kumipohjaiset jalkineet otetaan mukaan omasta vaatekaapista. Lisäksi suositellaan aurinkolaseja.

Säärajoitukset: Tuuliraja 15 m/s.

J/80 vene

J/80 vene

J/80 on 8m pitkä ja 2m leveä. Veneet ovat nopeita ja urheilullisia ja niillä purjehditaan 3-5 hengen miehistöillä. Lisää tietoa J/80 veneestä löydät täältä: www.jboats.com/j80.