Saaristoristeily Helsinki / Espoo

by classic SKUM

Alkaen: 450,00 

Koe Helsingin saaristo rentouttavalla risteilyllä. Klassinen moottorivene SKUM tarjoaa mitä parhaimmat puitteet yksilölliselle risteilylle vain muutaman minuutin päässä Helsingin keskustasta. Risteily on erinomainen tapa nauttia Helsingin maisemista sekä merellisen luonnon rauhasta.

m/y SKUM on 47-jalkainen salonkiristeilijä, jonka on suunnitellut legendaarinen Carl Gustaf Pettersson. SKUM on rakennettu vuonna 1927 Ruotsissa. SKUM on mitä tyylikkäin tapa tutustua Suomen saaristoon tai Helsinkiin ja sen nähtävyyksiin. m/y SKUM toivottaa lämpimästi tervetulleeksi enintään kahdeksan vierasta.

Perushintaan sisältyy 2 tunnin risteily, katso reittiehdotus alla. Vielä enemmän näet ja koet jos pidennät risteilyn tunnilla.

*kaikki risteilyt myydään kiinteinä, etukäteen määriteltyinä ajanjaksoina

  • Lähtösatama

    Valitse haluamasi lähtösatama

    Muut toivomukset

    Lähtö/paluusatama ja muut reittitoiveet täytetään mikäli risteilyaikataulu ja sää sallivat. 

Ohjeita osallistujille

Reitti: Yllä m/y SKUM saaristoreitti, noin 1,5 tuntia. Voitte halutessanne tilauksen yhteydessä ehdottaa vaihtoehtoista reittiä.

Vaatteet ja varusteet: matalat, mukavat kengät, joissa on hyvä pito.  Tuultapitävä kuoritakki, hattu, aurinkolasit ja aurinkovoidetta.

Kenelle sopii: Jokaisen matkustajan tulee olla riittävän hyvässä kunnossa voidakseen itse nousta veneen kyydistä ja pois.

m/y SKUM risteilemässä